Prijslijst

Talent Lounge staat voor transparantie. Hierbij een overzicht van onze belangrijkste producten en prijzen.  Vraag vrijblijvend een offerte voor specifieke opdrachten.

Proeftuin kerntalenten voor organisaties

Pakket met intakegesprek, 4 kerntalentenanalyses, verslagen, kaartensets, begeleiding, nabespreking.  Mogelijkheid om de proeftuin van 4 analyses uit te breiden met bijkomende analyses aan 595 euro/analyse.

€2380

Kom tot de kern van jouw team: unieke teamdag

Aansluitend op proeftuin kerntalenten met leden van eenzelfde team. Samen ontdekken wij in de voormiddag tijdens een workshop van 2,5 uur de teamconstellatie en leggen we de basis voor een (h)echt (management-)team. In de namiddag gaat het team in een unieke teambuilding - citygame aan de slag met de opgedane inzichten. 

Wij zorgen samen met onze partnerorganisaties voor een onvergetelijke teambuilding-fietstour 'The 7 summits'. Je trekt van rooftop naar rooftop en speelt een uitdagend spel op elke summit. Een dag vol inzichten en uitzichten!

De opgegeven prijs geldt voor het volledige dagprogramma 'teamworkshop' + 'teambuilding-citygame The 7 summits' met onderweg hapje en drankje en dit voor het volledige team (maximum 10 personen).  

Wij bespreken graag bijkomende mogelijkheden zoals lunch, diner.

Talent Lounge werkt hiervoor samen met partnerorganisatie De Fietsgids (Mechelen) en Sisera Groep (Kasteel Tivoli te Mechelen).

€1970

Teamworkshop 'Teamconstellatie'

Aansluitend op proeftuin kerntalenten met leden van eenzelfde team.  Samen ontdekken wij tijdens een workshop van 2,5 uur de teamconstellatie en leggen we de basis voor een (h)echt (management-)team.

€795

Teamworkshop 'Ontdekking kerntalenten'

We bieden ook een teamworkshop 'Ontdekking kerntalenten' (2u) waar we het team laten kennis maken met de Cortetalents-methode en waar we samen ingaan op het belang van kennis van de kerntalenten in een team.

Ook hier kan de teambuilding-citygame 'The 7 summits' de teamdag helemaal volledig maken.  Talent Lounge werkt hiervoor samen met partnerorganisatie De Fietsgids (Mechelen) en Sisera Groep (Kasteel Tivoli te Mechelen) en we werken hiervoor graag een voorstel uit op maat van jouw team.

€595

Individuele kerntalentenanalyse voor bedrijven

De kerntalentenmethode biedt heel wat mogelijkheden  binnen een hedendaagse en duurzaam HR-beleid: selecties, loopbaanbegeleiding, promotie, interne mobiliteit, outplacement, leiderschap, persoonlijk ontwikkelingsplan, coaching- en feedbackgesprekken, preventie van burn-out en bore-out, enz...

Wij bespreken graag met de HR-verantwoordelijke de specifieke noden.

€595

Individuele begeleiding volwassenen

Volwassenen kunnen terecht bij Talent Lounge om hun 'beste zelf'  te ontdekken. Dankzij de dynamische aanpak van onze erkende analisten zult u alles in huis hebben om de juiste keuzes te maken en je dromen waar te maken.  Wij doen een kerntalentenanalyse met verslag.

 €395 

Studiekeuze op basis van jouw kerntalenten

Talent Lounge begeleidt jongeren om aan hun toekomst te bouwen. We vertrekken daarbij van een individuele kerntalentenanalyse voor jongeren (tot 25 jaar in kader van studiekeuze) en zorgen voor aansluitende begeleiding.  Onze kerntalentenanaliste Sil heeft jarenlange ervaring met werken met jongeren dus bij haar zit je echt goed voor een studiekeuze.

We doen dit samen met jou en starten met een online vragenlijst (30 minuten) en een kerntalentenanalyse met verslag (opgesplitst in 2 gesprekken = 3 uur). Je krijgt een thuisopdracht (studiekeuze-oefening) en bekijken samen met jou de mogelijkheden tijdens een opvolggesprek (1uur). We geven je met de kerntalentenanalyse een levenslang kompas en geven je de nodige handvaten om een goede en passende studiekeuze te maken.

€325

HR-diensten

Talent Lounge ondersteunt zowel professionele selectiekantoren als ondernemingen bij de selectie van nieuw talent.  Daarbij kan worden gebruik gemaakt van de Coretalents-expertise in combinatie met andere selectietechnieken.

€85/uur

Begeleiding & coaching volwassenen

Wie bijkomende begeleiding wenst na een kerntalentenanalyse kan bij één van onze erkende analisten of tolken (=kerntalentencoachen) terecht. Samen gaan we aan de slag met het analyseverslag om de beste individuele keuzes te maken. 

€75/uur

Begeleiding & coaching jongeren (tot 25 jaar in kader van studiekeuze)

Jongeren kunnen op basis van een kerntalentenanalyse voor verdere begeleiding terecht bij één van onze erkende kerntalentenanalisten en -tolken (kerntalentencoachen) om samen de beste individuele keuzes te maken.

€60/uur

Administratieve ondersteuning voor overheden en bedrijven

Talent Lounge biedt professionele freelance administratieve ondersteuning op directieniveau (op de werkvloer of als virtual assistant).  Onze ervaren professionals zorgen voor een efficiënte uitvoering van administratieve taken ter ondersteuning van de directie van jouw organisatie. Daarnaast kunnen zij ook worden ingezet bij het organiseren van vergaderingen, evenementen, dienstreizen en andere activiteiten.  Zo kan jij je richten op jouw core business.

€45/uur

Voor specifieke opdrachten maken wij op verzoek graag een offerte.

Al onze prijzen zijn exclusief btw.

Contacteer ons

Wij zijn er voor jou.  Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.